PLUS DE QUALITAT I DE RESPOSTA DE L’OLOTx2 !
PLUS DE QUALITAT I DE RESPOSTA DE L’OLOTx2 ! Molta gent gaudeix de l'Olotx2 en un cap de setmana marcat pel bon temps i la gran oferta d’oportunitatsL’actuació de Berto Romero amb les entrades exhaurides del divendres a la nit va ser la primera de les activitats de l'Olotx2 i una de les que ha registrat millor acceptació. Les propostes musicals del dissabte a la tarda a diferents punts de la ciutat i el  concert del Pot Petit de la plaça Major d'aquest diumenge al migdia també han omplert el centre d'Olot de molta activitat. Els carrers plens ha estat la tònica dominant del cap de setmana en què el temps també ha acompanyat l'Olotx2.

Més de 130 establiments han participat aquest any de l’Olotx2 que, com a novetats, ha ampliat la durada a dues nits i ha incorporat una àmplia oferta d’activitats a les estades i els àpats. L’Ajuntament d’Olot en col·laboració amb Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge i l’Associació de Comerciants impulsa la cinquena edició de l’Olotx2 per tal de promoure la ciutat i la comarca com a destí turístic tot l’any. La campanya manté l’essència de les darreres edicions amb una proposta que valoritza l’oferta turística i comercial, però enguany es vol millorar amb un Olotx2 plus.

El regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, ha explicat que "a l'espera de tenir l'estudi d'impacte de l'Olotx2 les impressions són molt positives. Parlant amb comerciants, restauradors i hotelers tots asseguren que han tingut un molt bon cap de setmana". A més, segons Vayreda "des de l'Oficina de Turisme també han detectat un increment del 10% de les persones ateses".

A l’edició de 2016, l’Olotx2 va tenir un impacte econòmic 434.196 euros, tenint en compte les dades recollides per part dels allotjaments, restaurants i activitats participants, a part dels sondejos realitzats a comerços i altres establiments de serveis que es van fer a la ciutat. Aquesta dada significa que per cada 1 euro invertit des del sector públic a la campanya es van retornar 12’77 euros als sectors. Segueix l’actualitat de l’Olotx2 a la pàgina web www.olotx2.cat.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat