FORMACIÓ PER A COMERCIANTS
FORMACIÓ PER A COMERCIANTS La FES organitza els seminaris sobre comptabilitat, fiscalitat i comunicació efectiva
La Fundació d'Estudis Superiors d'Olot ha organitzat un programa de tres sessions formatives adreçades a comerciants per adquirir coneixements de comptabilitat, fiscalitat i comunicació efectiva. La presentació s'ha fet aquest matí a Can Monsà i ha anat a càrrec del director de la FES, Jordi Calabuig, i la regidora de Serveis i Innovació, Núria Fité.

El primer seminari, Entens el teu gestor quan et parla de... comptabilitat? (26 abril), té com a objectiu resoldre els dubtes i problemes amb els quals s’enfronten els comerciants en els aspectes comptables i econòmics del seu negoci.  La segona sessió, Entens el teu gestor quan et parla de... Fiscalitat? (10 maig), donarà resposta a dubtes i problemes relacionats amb aspectes fiscals. Aquestes dues sessions aniran a càrrec de Miquel Pino, economista i consultor d’empreses. Per últim, el curs de Comunicació efectiva per a comerciants (25 maig, 1 i 8 juny), es mostraran un conjunt de tècniques que augmenten la probabilitat de què el client se senti satisfet del tracte rebut.  El seminari anirà a càrrec de Toni Bardera, professor de comunicació i habilitats socials.  Aquest programa formatiu l’organitza la FES Olot – Dinamig (Agència d’innovació i desenvolupament de la Garrotxa).  Tots els seminaris es realitzaran de 14.30 a 16.30 h a Can Monsà, C/ Fontanella, 3 d’Olot.

Les inscripcions es poden fer al web: fes.olot.cat. Els imports de les matrícules dels cursos i seminaris són bonificables mitjançant la “Fundación Estatal para la Formación en el Empleo” sempre que es compti amb crèdit suficient, i com és habitual, la FES s’ofereix a tramitar sense cost addicional aquesta bonificació a les empreses que ho demanin.  La sol·licitud s’ha de fer, com a mínim, 10 dies abans de l’inici del curs.

Més Informació:  fes.olot.cat  o al telèfon 972 26 21 28


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat