KMZERO: ARTS ESCÈNIQUES DE PROXIMITAT
KMZERO: ARTS ESCÈNIQUES DE PROXIMITAT Des de dijous i fins diumenge, actuen al Teatre la companyia Toti Toronell, la cia. Anna Roca i Cirquet ConfettiLes tres companyies professionals de teatre familiar de la Garrotxa – Cirquet Confetti, la companyia Anna Roca i la companyia Toti Toronell – protagonitzen el cicle kmZERO: ARTS ESCÈNIQUES DE PROXIMITAT. Des de dijous a diumenge, representaran els seus muntatges més recents. A més, els tres artistes estrenaran Al darrere d’un espectacle, espectacle en el qual explicaran la feina que hi ha abans i després d’actuar dalt l’escenari.

Al darrere d’un espectacle es representarà el dissabte a les 11 h i a les 12 h, en diferents espais del Teatre Principal d’Olot. Toronell, Roca i Confetti descobriran tots els secrets de la seva professió, com per exemple quin és el procés creatiu que hi ha al darrere d’una estrena o tota la part de gestió per lligar les diferents actuacions en altres ciutats.

Toti Toronell portarà a Olot Libèl·lula, que es podrà veure per primera vegada a  la ciutat. L’escenari escollit és un petit teatre de fira i el protagonista de la història és l’home de la Pili, a qui li toca fer tots els papers de l’auca. Un espectacle de circ on autòmats, titelles i humor es fusionen i emocionen al públic. Libèlul·la es representarà el dijous 2 de febrer a les 21 h, el divendres 3 de febrer a les 22.30 h  i el dissabte 4 de febrer a les 13 h, 17.45 h i 21.15 h.

Momo (Versió lliure de Michael Ende) torna a Olot on ja es va poder veure el dia de la seva estrena. Des de llavors ha captivat el públic, guanyant el premi de la Crítica de Barcelona i obtenint dues candidatures als Premis Max. Anna Roca i tota la companyia expliquen la història de Momo, una nena que sap escoltar els altres i desitja ajudar a la gent a humanitzar les seves vides. Ho fa, sobretot, en un moment que els homes grisos s’apoderen del temps de les persones. L’espectacle tindrà dues funcions: el divendres 3 de febrer a les 21 h i el dissabte 4 de febrer a les 19.30 h, al Teatre Principal d’Olot.

Cirquet Confetti representarà Pianíssimo Circus, concert per a pallassa i piano el diumenge a les 12 h i a les 17 h, al Teatre Principal d’Olot. El Mestre Frans i la pallassa Serafina presenten un concert amb un piano de cua on cada número s’origina de la interpretació d’un tema musical o coreogràfic. Un espectacle amb música en directe, coreografies i grans dosis d’humor.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat