NOVA AMPLIACIÓ DE L’APP ESPECIALITATS GASTRONÒMIQUES
NOVA AMPLIACIÓ DE L’APP ESPECIALITATS GASTRONÒMIQUES Una vintena de restaurants s'incorporen a l'aplicació, que es presenta dins la Fira de l'embotitL’aplicació “Especialitats Gastronòmiques” creada per l’Ajuntament d’Olot, amplia el seu recorregut. Va néixer amb la finalitat de donar a conèixer productes i productors de la comarca, i facilitar l’accés als seus punts de venda i a partir d’ara també permetrà que la pròpia aplicació permeti escollir el restaurant on els poden, acompanyant-los si s’escau fins a la mateixa porta.

L’App en números:
·    Actualment, l’aplicació disposa de 6 categories de productes: embotit, làctics, begudes, pans coques i tortells, dolços i finalment vegetals i cereals.
·    Podem trobar-hi 44 productes de 88 productors i es poden adquirir a 52 comerços diferents.
·    I a partir d’aquesta ampliació podem trobar-hi també 21 restaurants diferents que ens permeten degustar els productes.

Podem trobar en aquesta primera ampliació en restaurants, un grup d’establiments de cuina creativa i d’autor que potencien en els seus establiments,  productes locals i de qualitat: Ca l’Adri, Cafè Europa, Can Jordà, El Bou Bru, El Celler, El Club-Menjars Can Pelaio, El Ginjoler, Els Catòlics, Hostal dels Ossos,  Hostal de Pagès, Hostal del Sol, La Barra d’en Regue, La Brasera, La Cuina del Mercat, La Deu, La Moixina, La Quinta Justa, La Tintoreria, Les Cols, Nyam Nyam i l’Orfeó Olotí.

És una aplicació que pretén créixer tant a nivell de descàrregues a mòbils, que actualment ja són 538 (236 IOS i 302 Android) com en futures ampliacions incorporar més opcions a cada una de les categories.

Els telèfons mòbils actualment s’utilitzen per a tot tipus de gestions, i en l’entorn de les activitats turístiques i de lleure, és una via d’accés a informació que permet conèixer en detall, tot allò que tenen al seu abast en el punt on es troben.

És aquí on l’App pretén donar un servei d’informació i accés a productes de qualitat i proximitat, posant a la disposició dels usuaris, informació dels productes i dels productors, oferir la localització d’uns punts de venda especialitzats, i a partir d’ara, acompanyar també si ho desitgen, a degustar-los en restaurants referents en el territori.

Aquesta aplicació ha comptat amb l’assessorament de Pep Nogué, i amb la col·laboració de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, entitat que agrupa a la majoria dels restaurants participants, i es presentarà al públic durant la Fira de l’Embotit d'aquest cap de setmana al centre d'Olot.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat