TORNA EL PREMI “JOVES I MÉS, 2017”
TORNA EL PREMI “JOVES I MÉS, 2017” És la 6a edició del premi que a les cinc edicions anteriors ha permès reconèixer l’actitud i la dedicació de 50 joves de la ciutat i comarcaL'Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot amb la col·laboració de l’empresa Rocatomba, un any més, convoca el premi JOVES I MÉS per a un màxim de 10 joves dels instituts d’Olot amb l’objectiu de potenciar i reconèixer l’esforç personal dels/les alumnes en l’àmbit escolar,  valorar  l’esperit  emprenedor,  la  coherència i el compromís amb la ciutat i la comarca.

 

En aquesta 6a. edició s’hi poden presentar tots aquells alumnes de 4t d’ESO que tenen un promig de notable o excel·lent a l’ESO i que realitzen activitats socials, culturals, de voluntariat, esportives, polítiques, ..., tant al centre, com a la ciutat o a la comarca. No es dona el premi forçosament als millors expedients acadèmics sinó que es tinen en compte altres aspectes relacionats amb la trajectòria de l’alumne i la seva relació amb el seu centre educatiu, barri, ciutat o comarca.

 

El premi consisteix  en  una  estada lúdico-educativa  de  cinc  dies, del 21 al 25 d’agost,  a l’equipament d’educació ambiental i científica,  MónNatura Pirineus a les Planes de Son. Inclou les despeses de viatge, l’estada i la manutenció. També inclou activitats de lleure, natura i ciència que es realitzaran en el mateix equipament durant l’estada. Els/les joves estaran en tot moment acompanyats d’un monitor/a.

L’aspirant ha de presentar, a banda d’un certificat amb les notes de l’ESO, una carta personal en què exposi per què té interès a participar i expliqui què considera important de la seva personalitat, aficions i inquietuds. És rellevant plasmar els aspectes d’actitud, que són tan o més importants com a indicadors de talent: la curiositat, la creativitat, la implicació, l’interès, la voluntat d’aprendre contínuament i la perseverança i també la seva relació i participació en la ciutat.

L’alumne/a  pot  presentar  també tots  els certificats que consideri oportuns  referent a premis aconseguits, activitats  extraescolars (formació, esport, lleure...) i a la participació a entitats de caire social, polític, de voluntariat, educatiu... que acreditin  la seva vocació de servei i implicació a la comunitat.

Les  sol·licituds  per  optar  a  aquest premi  s’han  de  presentar mitjançant  una instància, acompanyada de tota  la documentació esmentada, a  les oficines de l’IME, Av. Sant Joan les Abadesses, 20-22 d’Olot, com a molt tard el dia 5 de maig.

 

Podeu veure les bases completes a http://ime.olot.cat/participacio/premis-i-reconeixements/premi-joves-brillants-olot/imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat