SISÈ SPEED DATING PROFESSIONAL
SISÈ SPEED DATING PROFESSIONAL 45 persones participen de la jornada de selecció de futurs treballadors per a supermercatsCan Monsà acull aquest matí la jornada de selecció de professionals per al sector de supermercats. L’Àrea d’Ocupació de DinàmiG organitza aquesta iniciativa que compta amb la participació de quatre empreses: Mercadona, Bon Preu Esclat, Consum i Gros Mercat. La demanda va sorgir a partir de la petició del supermercat Mercadona que busca 10 persones que incorporar-se a la plantilla. Des de DinàmiG es van iniciar contactes amb la resta d’empreses perquè es poguessin afegir a aquesta iniciativa.

45 persones (d’entre 25 a 50 anys i de perfils i formació diferents) participen d’aquesta jornada en què els candidats presenten el seu currículum per optar a treballar en un supermercat. Disposen de tres minuts per exposar la seva candidatura davant dels representants dels supermercats. Personal de caixa, reposició, basar i frescos (carnisseria, peixateria, fruiteria i forn) han estat els perfils més demanats per les empreses que s’han apuntat a l’Speed Dating.

 

El d’aquest dimarts és el sisè Speed Dating organitzat per DinàmiG. Els anteriors varen ser dels sectors tècnic industrial, hostaleria, activitats turístiques i també sector comerç, i un concretament enfocat a l’entorn alimentari. Van comptar amb un total de 63 empreses i 182 candidats.

A la Garrotxa, el comerç té un pes molt important. Segons dades de l’Observatori Econòmic, Social i Mediambiental de la Garrotxa de 2018, el comerç dona feina a un 17% dels treballadors a la comarca. Es tracta de 4.161 persones en un dels àmbits que més ha incrementat en número de treballadors i establiments els darrers anys.

A punt per finalitzar l’any, des de l’Àrea d’Ocupació de DinamiG s’han gestionat 315 ofertes durant el 2019. S’han enviat 2585 candidatures i d’aquestes, s’han comptabilitzat 362 insercions, 24 inserits més que al finalitzar l’any 2018. De totes elles, un total de 55 han estat en el sector comerç (tant de grans superfícies, com petit comerç) el que ha representat un 17,46% del total de les ofertes publicades. De les 25 ofertes que actualment segueixen actives a la borsa, 5 són del sector comerç suposant en aquest cas un petit increment del 2,54% situant-se en el 20% del total d’ofertes actives.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat