VISITA DEL CONSELLER D’EDUCACIÓ
VISITA DEL CONSELLER D’EDUCACIÓ Josep Bargalló s’ha reunit amb l’alcalde per tractar sobre diferents projectes educatius de la ciutatEl conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat avui Olot. En la seva primera visita a l’Ajuntament ha signat en el Llibre d’Honor de la Ciutat i s’ha reunit amb l’alcalde Pep Berga i la regidora d’Educació amb les que ha tractat sobre diferents temes  educatius.

A continuació, s’han dirigit a l’Escola Llar i finalment han participat de l’entrega dels premis Eva Toldrà que patrocina per la família Toldrà-Fernández i organitza l’Escola D’Art Superior de Disseny d’Olot. L’alcalde ha destacat la importància de “l’Escola per la ciutat i d’aquest reconeixement que és el més important del que es concedeix actualment en il.lustració. De la seva banda, el conseller ha destacat el valor i el talent dels alumnes d'art i disseny del país.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat