TREBALLS D’ASFALTAT AL CARRER MULLERAS
TREBALLS D’ASFALTAT AL CARRER MULLERAS Les obres afectaran aquest divendres el tram del carrer Mulleras des de la plaça Clarà a la plaça HospitalAquest divendres s’asfaltarà un tram del carrer Mulleras. En concret, l’espai comprès entre el semàfor d’inici del carrer des de la plaça Clarà fins al semàfor situat a la plaça Hospital.

 

Els treballs començaran a primer hora del matí i consistiran en l’asfaltat dels tres carrils de circulació d’aquest tram del carrer Mulleras. Mentre durin les obres, es podrà circular en direcció a la plaça Clarà i es tancarà el sentit de circulació que va des de la plaça Clarà fins al carrer Lorenzana. El desviament es farà pel carrer Vilanova i la Ronda Fluvià. Una vegada s’arribi al pont de cal Russet hi ha tres opcions:

-       tornar al centre pel carrer Marià Vayreda

-       continuar recte cap al pont del carrer Folch i Torres

-       anar cap a la carretera de Santa Pau i continuar per l’avinguda Sant Jordi

 

Les obres obligaran a traslladar de forma provisional la parada del TPO del carrer Mulleras. S’habilitarà uns cinquanta metres més avall de l’emplaçament actual, a l’alçada de la plaça Hospital.

 

L’asfaltat del carrer Mulleras començarà aquest divendres a les 8 del matí i és previst que acabi a mitja tarda.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat