JA TENS EL CARTELL DE FESTES?
JA TENS EL CARTELL DE FESTES? L’Albert Roura Casadellà és el guanyador del concurs del cartell de les FestesEl cartell de Festes del Tura és obra de l’Albert Roura i  Casadellà. Estudiant de grau mitjà i grau superior de disseny gràfic a l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot, actualment continua la seva formació a l'Escola d’Art i Superior de Disseny Llotja de Barcelona.

 

L’Albert ha estat el guanyador del concurs de cartells de les Festes del Tura, que s’organitza cada dos anys. El jurat ha escollit la seva proposta entre els 49 originals que es van presentar a la convocatòria. Aquesta és la tercera vegada que l’Albert es presentava al concurs ja que, segons assegura, “des de que vaig començar els estudis professionals em vaig marcar com a objectiu guanyar el concurs de les Festes del Tura”.

 

Segons ha explicat l’Albert Roura, a l’hora d’elaborar el cartell “volia mostrar tot el que representen les Festes del Tura per la gent d'Olot, ja siguin grans o petits”. Per aconseguir això ha utilitzat una composició on destaca “la imatge de la gegantessa com a icona de les Festes i, a través del color i la forma, mostrar petits detalls de les diverses activitats que s’organitzen durant la Festa Major a l'interior de la il·lustració principal”. Roura ha afegit que “la paleta de colors esta basada en la bandera de la ciutat, prioritzant els càlids per denotar festivitat”.

 

 

Sóc la Festa és el títol del cartell de les Festes del Tura que han descobert aquesta tarda l’autor Albert Roura, acompanyat de diferents representants de la Comissió i l’Àrea de Festes,  el regidor de Festes, Agustí Arbòs i l’alcalde d’Olot, Pep Berga.  

 

 

L’alcalde d’Olot Pep Berga ha agraït a l’Albert Roura l’elaboració “un cartell que segur que agradarà molt perquè representa l’esperit de les Festes del Tura”. Berga ha afegit que “la il·lusió que l’Albert ha posat en fer el cartell segur que la transmetrà a totes les persones que gaudiran de la Festa i a tots els que ja estan esperant per recollir el cartell d’aquest any”.

 

Si voleu el cartell de Festes el podeu recollir gratuïtament a Can Trincheria en horari de 10 a 14h i de 17 a 19h de dilluns a divendres.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat