FESTES DEL TURA
FESTES DEL TURA La nova imatge dels productes de Festes del TuraL’any passat les Festes del Tura van estrenar logotip. Des de l’Àrea de Festes es va crear una imatge per identificar els productes de la Festa Major d’Olot: samarretes, mocadors i bosses amb referències a la faràndula local, que van tenir molt bona acollida. A diferència de l’any passat en què es va incloure la figura del gegant, la gegantessa, el cabeçut o el cavallet menter que en aquesta edició els protagonistes són dobles: d’una banda, els balcons de la plaça Major per Festes i la il·lustració d’un dels cartells finalistes del concurs de Festes (és obra de Ferran Coves). Tots els productes es poden trobar a l’Oficina de Turisme, a Can Trincheria, a Adròmines i a Can Vallès.

 

Una altra de les iniciatives que per segon any tornarà a donar visibilitat a les Festes de Tura és resultat de l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament d’Olot i l’empresa Sant Aniol. Aquest estiu, més de 100.000 ampolles d’aigua Sant Aniol es dedicaran a la Festa Major d’Olot. L’etiqueta dels envasos de 0’33 i 0’50 litres reproduirà una fotografia de la faràndula. Anirà acompanyada del text “Festes del Tura. Olot 6-10 de setembre. Bona Festa Major!”  amb un dibuix dels gegants, nans i cavallets.

 

Qui reuneixi les 11 variacions de les etiquetes que es podran trobar als diferents envasos d’Aigua Sant Aniol podrà participar d’un concurs que s’anunciarà aquestes properes setmanes a través de xarxes socials. Per tant, caldrà estar atent a l’actualitat de les Festes per conèixer les promocions que permetran guanyar un kit complert amb tots els productes oficials de les Festes del Tura.  

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat