UN GEST PER L’ELA
UN GEST PER L’ELA A Olot ens unim a la commemoració del Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral AmiotròficaEl 21 de Juny és el Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i des de la Fundació Miquel Valls volen que aquest dia l’ELA sigui visible a tot Catalunya. Per aquest motiu demanen als Ajuntaments que s’uneixin a la campanya “Fes un Gest per l’ELA” il·luminant de verd el Consistori o algun altre edifici emblemàtic del municipi.

 

Olot s’ha adherit a aquesta campanya que impulsa la Fundació Miquel Valls (fundaciomiquelvalls.org). Per això, aquests propers dies la façana de l'Ajuntament s'il.luminarà de verd.

Així mateix també animen a tothom perquè es facin una fotografia realitzant el gest per l’ELA i la pengin als canals de comunicació i xarxes socials del municipi amb l'etiqueta #fesungestperlela. Aquest gest per l’ELA senzillament és posar la mà dreta amb els dits polze i índex en forma de lletra “L”.

Amb aquestes accions solidàries, les fotografies fent el Gest per l’ELA i la il·luminació, es vol fer visible la malaltia i donar suport a la Fundació Miquel Valls i a tots els seus projectes per la millora de la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i els seus familiars.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat