COMENCEN ELS TREBALLS PER COL.LOCAR ASFALT SONOREDUCTOR A L’AVINGUDA SANT JORDI
COMENCEN ELS TREBALLS PER COL.LOCAR ASFALT SONOREDUCTOR A L’AVINGUDA SANT JORDI L’actuació s’iniciarà aquest dimecres 17 de juliol i és previst que finalitzi a principis d’agostL’Ajuntament d’Olot ha adjudicat aquest dijous 11 de juliol les obres de millora del ferm de l’avinguda Sant Jordi, el carrer Portbou i el carrer Zamenhof. L’empresa Aglomerats Girona s’encarregarà dels treballs, que afecten 24.400m2 del tram comprès entre la rotonda de la Solfa i la rotonda de la Rodona. Representen una inversió de 286.198,88 euros, el finançament del qual compta amb una subvenció de la Generalitat de Catalunya.

 

L’actuació inclou la reparació de les àrees on s’han localitzat desperfectes, el posterior asfaltat i la reposició de les marques vials. L’asfaltat consistirà en l’estesa d’una capa de recobriment amb material sonoreductor (que redueix el soroll provocat pel trànsit).


Les obres començaran aquest dimecres 17 de juliol i es preveu que finalitzin el divendres 2 d’agost. Mentre duri la primera fase (els primers 9-10 dies) sempre hi haurà un sentit de circulació obert al trànsit. A la següent, caldrà fer talls de circulació per trams, que estaran degudament senyalitzats donant vies alternatives de pas. A mesura que avancin els treballs, que s’iniciaran al sector de la Solfa, es restringirà l’aparcament als laterals de l’avinguda Sant Jordi.

 

Tot i que l’execució de les obres ja s’ha programat en una època amb menor mobilitat, especialment per les vacances escolars, caldrà adoptar i senyalitzar talls de trànsit i  desviament provisionals per garantir el bon funcionament dels treballs. Us demanem comprensió per les molèsties que puguin ocasionar les obres i especialment a les persones que, per accedir als seus domicilis, fa ús habitual d’aquests carrers.

 

A través dels canals de difusió de l’Ajuntament d’Olot i dels mitjans de comunicació anirem informant de l’evolució de les obres. En cas de qualsevol dubte, consulta o incidència poseu-vos en contacte amb la Policia Municipal 972 279 133.


Amb el suport de
imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat