VOLS COL.LABORAR AMB LES FESTES DEL TURA?
VOLS COL.LABORAR AMB LES FESTES DEL TURA? Apunta't i ajuda a fer possible els diferents actes de la Festa MajorPer quart any consecutiu, les Festes del Tura ofereixen a la ciutadania l’oportunitat de col·laborar en els actes que s’organitzen. L’objectiu és que més persones ajudin a fer possibles les Festes i les puguin viure des d’un altre punt de vista. Per fer-ho, cal tenir més de 18 anys i omplir el formulari de la pàgina web de Festes del Tura festesdeltura.olot.cat, a les xarxes socials (Facebook i Twitter) i al web de les entitats de la garrotxa www.entitatsgarrotxa.cat. A més de donar les dades de contacte, s’ha d’escollir l’activitat de les Festes a la que volen col·laborar. També es pot telefonar a l’Àrea de Festes al 972 27 27 77.

A principis de setembre es convocarà a totes les persones col·laboradores a una reunió per concretar les tasques assignades a cadascuna de les activitats. Es pot participar del ball de gegants del migdia i el d’espelmes del vespre, l’espectacle del correfoc a plaça braus i les brigades mòbils que hi haurà del punt lila. Una dotzena de persones de mitjana s’han convertit en col·laboradores de Festes del Tura els últims anys.

Apunta't aquí

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat