LES PRIMERS ACTIVITATS D’AQUEST JULIOL A OLOT
LES PRIMERS ACTIVITATS D’AQUEST JULIOL A OLOT Encara no t'has apuntat al whatts de la Cua del Drac? Tenviem les activitats de cada setmanaAquest principi de juliol ve carregat d’activitats, trobades, festivals i celebracions. Per segon any consecutiu el festival Rebentem els armaris: Festival de l’orgull LGTB+ rural proposa una jornada per aquest dissabte 6 de juliol. Alliberem-nos organitza el festival amb diversos emplaçaments i activitats durant tot el dia, obert a tothom amb l’objectiu de celebrar el Dia Internacional de l’orgull LGTB amb visibilitzar aquest col·lectiu. S’han programat tallers i contes, xerrades, espectacles d’humor, música i poesia. A més es vinculen al festival tres exposicions que es podran veure al llarg de l’estiu en diferents equipaments de la ciutat.

 

Aquest dissabte també podreu gaudir de la III Arròs&Roll a les Fonts de Sant Roc organitzat per l’Associació Musical i Cultural Despentinats. Vermut, arrossada popular i actuacions musicals tot el dia.

 

El 6 i 7 de juliol podrem gaudir de la VII Trobada de Cors Gòspel. Una trobada en que s’inicia amb l’Energetic Gòspel al volcà Montsacopa el dissabte, i el diumenge amb tallers, dinar de germanor i concerts al Parc Nou d’Olot.

 

A més, l’agenda la Cua del Drac recull un munt d’activitats que es desenvolupen al llarg de l’estiu de forma periòdica, des de juliol fins a agost, com és el cas de l’activitat Submergeix-te a la vall amb bici que proposa ATMA- centre logístic de bicicletes d’Olot tots els dimecres de juliol. Les trobades els vespres de dimecres de juliol i agost del Ball Country Line Dance Social amb el Grup COUNTRY QUI PUGUI al Firal. El Festival Música als Masos que ofereix, un any més, concerts de música clàssica a diferents masos històrics de la ciutat, i també un any més l’Observatori Astronòmic de la Garrotxa et convida a participar a les seves activitats Nit de lluna plena i Mirant el cel.

 

Les Nits de sardanes els dissabtes, juntament amb l’aplec de la Sardana el 14 de juliol i el cicle Cançons de sempre els diumenges al Firal s’allarguen els mesos de juliol i agost dinamitzant els cap de setmana el centre d’Olot. En un espai privilegiat de la ciutat com és el Volcà Montsacopa, el restaurant El Fortí oferirà el cicle de Concerts íntims al Volcà Montsacopa, amb la presència de figures destacades com Marina Rossell, Salva Racero i Roger Mas.

 

I si el que busquem és una programació més esportiva, l’A.E. Gastant Keks proposen dues Curses orientació als parcs i places d’Olot en la que s’haurà de buscar totes les fites amb l’ajuda d’un mapa en el menor temps possible els dies 2 i 9 de juliol.

 

Recordem que aquest any tenim un nou canal de difusió, com és el whatsapp de la Cua del Drac, amb el que rebràs informació cada dilluns de les activitats per fer a Olot durant la setmana. Envia una missatge al 650 05 19 98 dient que et vols subscriure a la llista de difusió per continuar gaudint d’Olot els mesos d’estiu o bé entre amb el teu dispositiu mòbil a www.descobreixolot.cat, on trobaràs més informació i des d’on podràs descarregar-te l’agenda de forma digital.


 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat