MILLORS NOTES DE LES “PAU” 2019
MILLORS NOTES DE LES “PAU” 2019 Aquest dissabte ha tingut lloc el reconeixement als dos millors alumnes dels 4 centres de la ciutatAquest dissabte 24 d’agost ha tingut lloc el reconeixement als dos alumnes amb millor nota d’accés a la universitat dels 4 centres d’Olot que imparteixen batxillerat. A les 7 de la tarda al Saló de Sessions ha començat l’acte de distinció als estudiants, que han signat en el Llibre d’Honor Jove de la Ciutat i han rebut de mans de la regidora d’Educació i Joventut, Mariona Camps, i de l’alcalde d’Olot, Pep Berga, una carta de felicitació com a record del dia d’avui junt amb la insígnia d’Olot en forma d’ala.

Xi Zheng Zhu, en nom dels premiats, ha agraït “l’organització d’aquest acte perquè és una manera de reconèixer l’esforç que hem fet. I també vull donar les gràcies a les famílies i als professors que ens han ajudat a ser avui aquí”. L’alcalde Pep Berga ha felicitat als guardonats “per tot el que heu treballat i perquè aquest reconeixement que avui us fem a títol individual, també ho és per tot el vostre entorn ja que l’Educació es produeix en tots els àmbits de la vida”. Berga ha demanat als joves “no oblideu Olot i teniu molt present la ciutat en tot el que feu”.

A l’acte d’aquest dissabte s’ha distingit els/les alumnes següents:

 

-        Laura Bahí Ramisa (Institut Montsacopa)  

 

-        Marta Boix Turet (Institut Bosc de la Coma)

-        Marc Domínguez Juanola (Institut La Garrotxa)

-        Eulàlia Pradas Sasanedes (Escola d'Art i Superior de disseny)

-        Marina Sánchez Conde (Institut Montsacopa)
Alba Simon Mata (Institut Bosc de la Coma)

-        Christian Toledano Romero (Escola d'Art i Superior de disseny)

-        Xi Zheng Zhu (Institut La Garrotxa)

ENHORABONA A TOTS/ES!!!imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat