10N, ELECCIONS GENERALS
10N, ELECCIONS GENERALS A partir d'aquest dilluns 4 de novembre es pot passar a recollir el manual d’instruccions per a membres de mesaEls membres de mesa que han estat nominats per a la convocatòria de les Eleccions Generals del proper dia 10 de novembre i que no tinguin el llibret de “Manual d’instruccions per a les persones que formen les Meses Electorals” poden passar a recollir-lo a l’Oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament a partir d’aquest dilluns dia 4 de novembre. L’horari per recollir-lo és el següent: de dilluns a dijous de les 8 del matí fins a 2/4 de 6 de la tarda i el divendres de les 8 del matí fins a les 3h de la tarda.

Per tal de fer efectiu el lliurament del manual caldrà presentar la citació del nomenament.

 

Servei gratuït de transport per a persones amb problemes de mobilitat

L’Ajuntament d’Olot ofereix un servei de transport gratuït a les persones amb mobilitat reduïda per tal que el diumenge 10 de novembre, puguin traslladar-se al col·legi electoral per exercir el seu dret a vot. Les persones interessades en utilitzar aquest servei han de demanar-ho prèviament al telèfon 972 27 22 22 de la Creu Roja (dies laborables) o al mòbil 690 022 390 (durant el cap de setmana). En cas de no rebre resposta, cal deixar el missatge al contestador automàtic.

Per a més informació de la convocatòria d'eleccions per al 10-N, consulta aquí.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat