L’OLOT DE GIL ANGLADA
L’OLOT DE GIL ANGLADA L’Itinerari Personal per Sant Miquel serà aquest dissabte. Es va suspendre la setmana passada a causa de la plujaAquest dissabte, 28 de setembre, tindrà lloc l’Itinerari Personal de Gil Anglada pel barri de Sant Miquel, que es va suspendre dissabte passat a causa de la pluja. Aquesta activitat està organitzada per l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa i l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot.

Gil Anglada Llongarriu (Sant Joan les Fonts, 1951) és un gran coneixedor del barri de Sant Miquel d’Olot, en el qual viu des de petit i on ha tingut una presència activa com a paborde de les festes, fundador de la penya Gats de Sant Miquel i president de l’associació de veïns. Al llarg des últims seixanta anys, Anglada ha vist la transformació del barri: com la construcció guanyava en amplada i alçada, i com els nouvinguts de mitjans del segle passat, dels anys setanta i d’aquest nou segle, hi arribaven i sovint en marxaven.

A partir dels records propis d’un temps que ja no existeix, de les coses escoltades i d’altres llegides que semblen viscudes, Gil Anglada  ens guiarà per la història, els carrers i els indrets d’un dels barris més populars de la ciutat.

La sortida tindrà lloc al bar del Supermercat Consum, a les 11 del matí.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat