AVINGUDA SANT JORDI
AVINGUDA SANT JORDI Aquest dijous al matí s’asfaltarà la rotonda de “la Rodona”. El trànsit quedarà tallat en aquest punt i hi haurà desviaments senyalitzatsEls treballs de col.locació d’asfalt sonoreductor de l’avinguda Sant Jordi es centraran a la rotonda de la Rodona. Aquest dijous s’afaltarà aquest sector, motiu pel qual quedarà tallada al trànsit aquest punt. Per això es desviarà la circulació de la manera següent:

-       els vehicles procedents de Girona per la carretera de la Canya o bé per la carretera de les Tries hauran de passar pel carrer Zamenhof i podran continuar cap a l’avinguda Sant Jordi o bé per qualsevol carrer que dona a l’avinguda Girona.

-       els vehicles que venen de l’avinguda Sant Jordi hauran de passar per darrera la gasolinera CEPSA i pel costat del Supermercat DIA. S’incorporaran a la carretera de les Tries.

-       els vehicles que circulen per l’avinguda Girona procedents del centre de la ciutat s’hauran de desviar pel carrer Remences i, a continuació, passar igualment per darrera de la gasolinera CEPSA cap a la carretera de les Tries.

 

Dijous al matí, l’avinguda Sant Jordi estarà oberta en els dos sentits de la marxa.

 

Us mantindrem informats de l’evolució dels treballs que és previst que acabin a finals de la setmana que ve.

 

Per qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb la Policia Municipal d’Olot 972 27 91 33

 

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat