A LES PLACES EN FAMÍLIA!
A LES PLACES EN FAMÍLIA! Per previsó de pluja l'espectacle Asteroid canvia d'ubicació. A les 19.30h començarà al pavelló FiralPer seguir dinamitzant el centre d’Olot, un any més Dinàmig es coordina amb l’IMCO per poder proporcionar oferta cultural de qualitat al llarg de tot l’estiu. Quan s’està a punt d’acabar el Circ a la plaça, comença el cicle A les places en família! Tres propostes a tres places diferents del centre de la ciutat, tres dijous de finals de juliol principis d’agost.

S’inicia el cicle el 18 de juliol amb l’espectacle Asteroid. Un asteroid ha caigut al mig de la plaça, tres personatges investigaran aquest meteorit amb un particular humor absurd. Aquesta és una producció dirigida per l’olotí Toti Toronell que combina els titelles i els actors reals amb l’objectiu d’aconseguir un impacte sorprenent i transformador a l’espai públic. Un espectacle de la companyia Campi Qui Pugui Produccions. Tot i que s'havia de fer a la plaça Campdenmàs, per previsió de mal temps es trasllada al pavelló firal. Començarà a les 19.30h.

 El 25 de juliol podrem gaudir de l’espectacle Sin remite de Jean Philippe Kikolas a la plaça Pia Almoina. Un personatge nostàlgic que ens introduirà al seu món particular i al seu ofici de carter a partir de l’humor gestual, gags visuals, manipulació d’objectes, malabars i escala lliure. Unes  tècniques que ens portaran a un final esperpèntic i inesperat. Un espectacle inspirat en el còmic francès Jacques Tati.

El cicle de A les places en família! es tancarà l’1 d’agost amb l’espectacle Back2Classics de Planeta Trampolí. Vinils, tocadiscos, llit elàstic i moltes ganes de saltar. Un personatge, creient que està sol a la seva habitació, gaudeix de la seva soledat perdent la vergonya, lliurant-se al ritme, a l’acció i a l’emoció.

Us animem a gaudir de les places d’Olot i a subscriviu-vos, si encara no ho heu fet, al nou canal de difusió de la Cua del Drac. 350 persones ja s’han subscrit al canal. Dona’t d’alta i rep de forma setmanal totes les activitats de la setmana directament al mòbil. Per rebre-ho envia una missatge de whasapp al 650 05 19 98 dient que et vols subscriure a la llista de difusió, o bé entre amb el teu dispositiu mòbil a www.descobreixolot.cat i no et perdis res!imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat