CREADA LA COMISSIÓ DE LA VARIANT
CREADA LA COMISSIÓ DE LA VARIANT El ple aprova la creació de la comissió per a la construcció de la variant i el trasllat al cap de setmana de la fira ramadera i el mercat de St Lluc 

El ple d’aquest mes de juliol ha aprovat la creació de la comissió de la variant d’Olot.  Amb els vots de tots els grups excepte la CUP, ha tirat endavant la constitució d'aquest ens que vetllarà i farà seguiment per a l'execució de les obres d'aquesta infraestructura. L’alcalde Pep Berga presidirà la comissió que estarà formada pel regidor Urbanisme, el cap de l'Àrea d'Infraestructures, un representant de cada grup polític a l’Ajuntament d’Olot, tres representants de la Federació d’Associació de Veïns, un representants de la Plataforma No és un vial és un carrer, tres representants dels agents econòmics (entitats empresarials i sindicats) i un representant del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

El plenari també ha acordat traslladat al cap de setmana la Fira ramadera i el mercat extraordinari de Sant Lluc. Se celebraran el  19 i 20 d'octubre atenen a la proposta dels organitzadors de la Fira ramadera i els marxants. Una mesura que s’ha aprovat amb el vot favorable de l'equip de govern, l’abstenció ERC i CUP i el vot contrari del PSC. La sessió d’aquest dijous ha decretat dies de festa local per a l’any que ve. Seran el 7 i 8 de setembre de 2020. Aquest 2019 les FestesdelTura començaran el divendres 6 de setembre i finalitzaran el dimarts 10.

El ple d’aquest juliol també ha nomenat Jordi Guell, regidor de Transició Energètica, com a representant a la Fundació EuroPACE, encarregada de gestionar el programa d’impuls a la rehabilitació energètica d'habitatges. Ha prosperat amb el vot de l'equip de govern i el PSC. L’abstenció ERC i el vot contrari de la CUP.

Aquest dijous, el ple ha aprovat per unanimitat una moció del grup de la CUP per una oferta d'oci nocturn responsable, inclusiu i de qualitat i, en canvi, ha rebutjat el text presentat per la formació de rebuig a la Llei de contractes i serveis a les persones (ha obtingut el vot favorable de la CUP, l’abstenció del PSC i el vot contrari d’ERC i JuntsxCat).

Consulta l’ordre del dia del ple d’aquest dijous aquí.

Per recuperar el debat de la sessió ves a aquest enllaç.  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat