GUIA 5PM
GUIA 5PM A punt la setena edició de la “Guia d’Activitats Extraescolars 5:PM”Ja està a punt la Setena Edició de la “Guia d’Activitats Extraescolars 5:PM” que l’Ajuntament d’Olot ha estat elaborant aquests darrers anys per tal de facilitar que les famílies puguin conèixer i escollir quines activitats extraescolars volen pels seus fills el proper curs escolar 2019-2020.

 

La guia d’enguany compta amb la participació de 33 empreses i entitats que ofereixen un total de 36 propostes d’activitats, que van des d’arts escèniques i dansa, arts plàstiques, robòtica, esports, idiomes, informàtics i mecanografia i  música a més d’activitats de suport a l’estudi adreçades a infants i joves.

 

Aquesta guia té dos objectius, per una banda agrupar la informació per facilitar la selecció als pares i mares que busquen les millors opcions pels seus fills i per altra banda, fer un petit reconeixement a totes les empreses i entitats que actualment donen a la ciutat un ampli ventall d’opcions d’activitats formatives de qualitat que complementen l’educació dels nens i joves d’Olot i comarca.

 

Cal fer esment també a la importància que els nens/es i joves participin en l’elecció de les activitats i que sempre cal buscar l’equilibri entre les activitats i el temps dedicat al lleure i el descans.

 

Aquest any es posaran en circulació 3.400 exemplars de la Guia en format paper, que arribaran  a totes les famílies durant el mes de juny, gràcies a la col·laboració d’escoles i instituts que les reparteixen als seus alumnes abans d’acabar el curs, alhora que les empreses participants disposaran també d’exemplars per poder demanar a qui necessiti informació, és molt important recordar que és el segon any en què estarà disponible la versió en App “ 5PM Extraescolars” on la informació estarà disponible durant tot el curs escolar, alhora que també com en edicions anteriors es podrà consultar a la web de l’Ajuntament  www.olot.cat/guia5pm.

 

La Guia en paper es complementa amb unes activitats per dibuixar i pintar de l’artista  Tavi Algueró, i el “Quadern Escorniflant” , mentre que a l’App hi trobarem activitats que permeten jugar-hi a través del mòbil.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat