VOLS AJUDAR A ORGANITZAR LA FESTA DEL BARRI DE SANT MIQUEL?
VOLS AJUDAR A ORGANITZAR LA FESTA DEL BARRI DE SANT MIQUEL? Entitats i associacions es mobilitzen per programar actes del 23 al 25 de setembreMalauradament, la Penya Embalats ha decidit dissoldre’s i, per tant, deixar d’organitzar la festa del barri de Sant Miquel. Per això, diferents entitats, associacions i persones voluntàries, juntament amb el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, hem decidit agafar el seu relleu i treballar plegats per fer possible la festa.

En aquests moments estem tancant la programació de la Festa de Sant Miquel que, tindrà lloc del 23 al 25 de setembre, i que comptarà amb la participació de: 

 

- La Penya Carnavalesca d’Olot: amb en Carles Solé,  la Carlota Rodríguez i l’Espai Cosidor, que continuaran amb la tasca de dissenyar i crear els vestits per al Ball Pla.

- El Geganters de Sant Miquel s’encarregaran del ball i de l’acompanyament a actes com el Ball Pla.

- Els Trik Trak Tabalers faran sonar els tambors a ritmes trepidants.


- La companyia de teatre
Sal i Pebre, representarà Toc-Toc (Trastorn obsessiu Compulsiu). Amb la col·laboració de la companyia del barri 10 i Acció.


- L’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura, col·laborarà amb jocs per nens i nenes.


- L’Associació Naturalista i Ecologista  de la Garrotxa prepararà una gimcana per conèixer el jardí botànic de Les Mates. També oferiran un ball folk i xocolatada.


- Amb l’ Espai Larai podrem degustar Menjars del món.


- Al
menjador social hi trobarem taller de xocolata. 

 

 


- I un grup de voluntaris s’han ofert per organitzar el campionat de truc.


Si vols col·laborar en l’organització d’aquests i altres actes que estem preparant per la Festa de Sant Miquel, apunta’t a organitzar, accions puntuals, programar, decidir,....  Necessitem la col·laboració de persones que es vulguin implicar en aquest projecte de convivència i participació. Per a més informació poseu-vos en contacte amb en Jordi López al correu electrònic
jlopez@casg.cat o bé al telèfon 679 698 447.  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat