#TriemApropL’Ajuntament d’Olot, a través de DinàmiG, i amb el suport de l’Associació de Comerciants d’Olot engeguem una nova campanya promocional per reactivar el teixit comercial i el consum local arran de la crisi derivada per la pandèmia de la COVID-19. La iniciativa, va començar a idear-se a principis d’aquest 2020 com una fórmula engrescadora de promoció del comerç local, però va acabant consolidant-se davant dels efectes del confinament pel coronavirus al teixit empresarial de la ciutat.

Amb l’eslògan ‘Triem a prop, donem vida a Olot’ es vol conscienciar a la ciutadania de la importància del consum de proximitat com a motor de dinamització de la ciutat. Té per objectiu destacar l’impacte que genera comprar i consumir localment: apostar pel producte de proximitat dóna vida, vitalitat, força i caràcter a la ciutat.

Com s’hi pot participar?

Comerciants:

La campanya compta amb la participació de tots establiments de la ciutat d’Olot.

Cada un rebrà un cartell i adhesius per penjar als aparadors o enganxar a la bossa corporativa, incrementant així la visibilitat del projecte.

Veïnes i veïns:

1.Fes-te una foto a la botiga d'Olot on facis la teva compra i comparteix-la a Instagram amb l'etiqueta #TriemAprop.
Cada setmana la proposta més original guanyarà 50€!

O bé,

2. Fes un vídeo explicant perquè compres al comerç local o ensenyant la teva compra, i envia’l al 679 993 730. Cada setmana el més original guanyarà 50€!

Al mateix temps, cada dissabte d’11 a 13 h del matí, es realitzarà una acció promocional al carrer (espais itinerants i sorpresa) on s’instal·laran photocalls perquè puguin utilitzar a l’hora de realitzar les seves imatges i vídeos. A tots els assistents que s’acostin fins a aquests espais, se’ls entregarà una bossa de tela de la campanya com a mostra d’agraïment de la seva vinculació i participació en el projecte

Vídeo Promocional:

S’ha dissenyat un vídeo que mostra l’activitat dels comerciants i que pretén que la ciutadania prengui consciència de la importància del comerç local. Es podrà veure per les xarxes socials i el trobareu aquí https://vimeo.com/439883658.

#TriemAprop | Triem a prop, donem vida a Olot from Ajuntament d'Olot on Vimeo.

Des de les entitats i administracions organitzadores s’anima a tota la ciutadania a sumar-se a la campanya ’Triem a prop, donem vida a Olot’ que arrenca mes de juliol i s’allargarà fins al mes de setembre.

Per a més informació:
empresa@dinamig.cat
Àrea de comerç: 972 27 91 42
Cr. Aigua, 5 - Olot

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat