PLA ESPECIAL DE PAGAMENT DE TRIBUTS 2020


L’Ajuntament d’Olot impulsa la proposta d’acollir-se a la tarifa plana d’impostos per segon any
Amb la voluntat de facilitar al màxim als ciutadans el pagament dels tributs l’Ajuntament d’Olot impulsa una nova edició de la Tarifa Plana d’Impostos, una mesura que s’ha posat en pràctica per primera vegada aquest 2020.

Un cop més, els ciutadans que ho desitgin podran pagar tots els tributs municipals repartits en 9 mesos, sense cap cost addicional.

El dilluns 2 de novembre s’obrirà el termini de sol·licituds per acollir-se a aquesta mesura, que finalitzarà l’11 de desembre. Les persones que ja s’hi ha acollit - 250 durant el 2020 - se’ls renovarà automàticament de cara a l’any que ve. Aquests propers dies rebran una carta on se’ls informarà d’aquest fet i de les mensualitats.

Tarifa Plana

Aquest és un procediment gratuït al qual pot acollir-s’hi qualsevol persona a títol individual o empresa i que inclou tots els tributs que es cobren anualment com l’impost de vehicles, la taxa d’escombraries, l’impost de béns immobles (IBI) o l’impost sobre activitats econòmiques (IAE). Per sol·licitar-ho cal adreçar-se personalment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot (cal sol.licitar cita prèvia aquí). La voluntat és que pròximament la petició o gestió es pugui realitzar de forma telemàtica a través de vies digitals.

 

Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot

Passeig Ramon Guillamet, 10
T. 972 27 91 01


 


link
imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat