REOBERTURA DEL SERVEI D’OCUPACIÓ
REOBERTURA DEL SERVEI D’OCUPACIÓ És necessari demanar cita prèvia, anar-hi sol i complir amb les mesures de seguretat i prevenció
 

Des d’avui, dimarts 26 de maig, el Servei d’Ocupació de Les Mates de DinàmiG ja atén visites presencials. A causa de les mesures de l’estat d’alarma per la COVID-19, el servei d’atenció presencial de l’àrea va quedar suspès i, durant aquestes passades setmanes, els tècnics han estat realitzant aquestes tasques de forma telemàtica.

 

A partir d’avui, l’Àrea d’Ocupació de l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa - DinàmiG, reobre les seves portes al públic els dimarts i dijous de 9 a 13 h per poder atendre, fer les visites i les sessions de treball imprescindibles per facilitar les gestions i ajudar a aquelles persones usuàries que tenen dubtes i que no disposen d’accés a les noves tecnologies.

 

Els usuaris podran accedir a determinats espais de l’Àrea d’Ocupació Mas les Mates sempre amb cita prèvia i en unes franges horàries concretes. Per accedir-hi, cal fer-ho de forma individual, sol, i prendre les mesures de prevenció, seguretat i higiene per evitar la propagació del coronavirus. Una informació i mesures que els tècnics recordaran als visitants en el moment de programar la sessió presencial.

 

Pel que fa a la resta de consultes, el servei continua oferint atenció telemàtica per poder atendre a totes les peticions. Es pot contactar amb l’Àrea d’Ocupació a través de:

 

Whatsapp: 696 585 557

Correu electrònic: ocupacio@dinamig.cat

Telèfon fix: 972 267 812 | De dilluns a divendres de 9:00 - 16:00 himprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat