UN NOU PUNT D’ATENCIÓ DE L’OAC
UN NOU PUNT D’ATENCIÓ DE L’OAC Amb la convocatòria dels AJUTS 500, el Casal Marià es converteix en un espai d’atenció al públic de l’OAC per a properes campanyes.
 

Com a mesura de prevenció per la COVID-19, es recomana utilitzar la tramitació telemàtica per presentar sol·licitud a les convocatòries com la dels AJUTS OLOT 500 que finalitza el termini demà, divendres 5 de juny així com la sol·licitud de l'Estiu Riu d'Olot que ha arrencat aquet dijous 4 de juny. Però per a aquelles persones amb dificultats a l’hora de fer-ho, també s’ofereix atenció presencial.

Des del passat dimecres 27 de maig i fins aquest divendres, 5 de juny, al Casal Marià s’atendrà a les persones que necessitin ajuda per tramitar la seva sol·licitud als AJUTS OLOT 500 així com l'Estiu Riu. Caldrà que demanin cita prèvia al telèfon de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà: al 972 27 91 01.

El Casal Marià es converteix així en una extensió de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà que continua funcionant per a la resta de tràmits en l’horari habitual de les 8 h del matí a les 18 h de dilluns a dijous i els divendres de 8 a 15 h. Amb l’estat d’alarma per la COVID-19, l’OAC atén amb cita prèvia.

La gestió dels AJUTS OLOT 500 és la primera convocatòria que l’OAC realitza al Casal Marià i que continuarà amb properes campanyes de preinscripcions de les quals els pròxims dies us mantindrem informats.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat