REOBERTURA DELS PAVELLONS D'ESPORTS
REOBERTURA DELS PAVELLONS D'ESPORTS Per accedir-hi és imprescindible formar part d'un club i disposar de la confirmació de la reserva de les instal·lacions
 

L'Institut Municipal d'Esports i Lleure d'Olot reobre aquest dimarts dia 2 de juny els pavellons d'esports. Amb l'entrada en vigor de la Fase 2 de desconfinament per la pandèmia de la COVID-19, des de l'Ajuntament d'Olot s'ha determinat la reobertura d'aquests espais als esportistes federats inscrits com a usuaris de l'Institut Municipal d'Esports i Lleure d'Olot (IMELLO).

 

Per accedir-hi és imprescindible haver demanat cita prèvia i fer la reserva el dia anterior a la pràctica, com a mínim, a través del seu club i a través d'aquest enllaç. Seran els mateixos clubs els encarregats de facilitar les dades dels usuaris en el moment de formalitzar la reserva que cal realitzar com a molt tard el dia anterior a la pràctica, abans de les 13 h. Un cop demanada la cita prèvia es rebrà un correu electrònic on es confirmarà la petició.

 

Per entrar a les instal·lacions caldrà estar donat d'alta com a soci i mostrar el DNI al conserge que serà l'encarregat de gestionar l'accés i sortida gradual de les instal·lacions. Només es permetrà l'accés als pavellons als jugadors, entrenadors i coordinadors esportiu inscrits al formulari de cita prèvia.

 

La pràctica de tots els esports ha de ser individual, guardant la distància social de 2 m entre les persones. Al mateix temps, és obligatori l'ús de mascareta per entrar i sortir a la pista així com l'ús de gels hidroalcohòlics i el compliment de les normatives referents al canvi de sabates i la neteja de tots els elements utilitzats.

 

En el cas d'entrenaments periòdics amb el mateix grup de persones, es pot gestionar la reserva conjunta a través del correu electrònic i.esportives@olot.cat indicant el nom de l'equip. Seguint les mesures sanitàries i de protecció decretades per part de les administracions, l'aforament a les pistes i els espais estaran regulats i limitats.

 

Tots els pavellons restaran oberts de les 16 a les 21 h. Consulteu tots els detalls i informacions del protocol establert per a la reobertura d'aquestes instal·lacions a través d'aquest enllaç.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat