Programes i Plans

AJUT OLOT 500

CONVOCATÒRIA D’AJUT OLOT 500

Convocatòria d’ajuts per a autònoms i professionals que han vist aturada la seva activitat durant l’estat d’alarma per la COVID-19.

L’Ajuntament d’Olot ha aprovat les bases de la convocatòria de subvencions per a les activitats econòmiques que s’han vist afectades per la crisi de la COVID-19. Amb aquesta iniciativa, es vol donar suport als responsables d’aquestes activitats que s’han vist obligades a tancar i contribuir a garantir-ne la seva continuïtat.   

L’ AJUT OLOT 500 preveu una subvenció de 500€, compatibles amb altres ajuts. Se subvenciona la despesa de l’activitat que s’ha hagut de seguir fent malgrat el tancament del negoci, com ara els subministrament de llum aigua, gas, lloguer, salaris i Seguretat Social (quota d’autònoms i seguretat social als treballadors), quotes de préstecs i impostos. Consulteu les bases aquí.
PER A MÉS INFORMACIÓ DE L’AJUT OLOT 500

Si teniu qualsevol dubte, consulta o us fa falta més informació sobre l’ajut 500, poseu-vos en contacte  amb DinàmiG a través dels correus electrònics suport.empresa@dinamig.cat o empresa@dinamig.cat.

 

També podeu contactar-hi a través del telèfon 972 27 91 42 de 9h del matí fins a les 4h de la tarda que podran assessorar-vos i acompanyar-vos en la gestió i sol·licitud dels ajuts