ACTUALITZACIÓ: CONFINAMENT
ACTUALITZACIÓ: CONFINAMENT La Policia Municipal deté una persona, sanciona 162 particulars i 10 locals per incomplir les mesures de confinament per la COVID-19
 


Des de la instauració de l’estat d’emergència i les mesures i restriccions de mobilitat per evitar la propagació del coronavirus COVID-19, la Policia Municipal ha intensificat els controls al centre, als diferents barris de la ciutat així com als accessos a Olot. Unes accions que es porten a terme, conjuntament, amb Mossos d’Esquadra.

 

Aquestes actuacions han permès disminuir el nombre de persones que circulaven pels carrers sense motiu, fent cas omís a les normatives i mesures establertes per part del Govern de la Generalitat de Catalunya i del Govern Central per tal de frenar la corba de contagis i evitar la propagació del coronavirus.

 

En total, des de l’inici de les restriccions de mobilitat i fins aquest dilluns 30 de març, la Policia Municipal d’Olot ha obert 162 expedients a particulars i 10 sancions a locals que incomplien el confinament. A més, els agents han detingut per reincidència a una persona que, tot i les recomanacions i sancions imposades per la Policia Municipal, va incomplir el confinament en reiterades ocasions. Aquest veí d’Olot caminava aquest diumenge al vespre pel centre de la ciutat quan el van veure els agents. No va fer cas a la indicació d’aturar-se que li va fer la Policia Municipal, que el va detenir després de perseguir-lo pel centre de la ciutat. Es tracta d’un veí d’Olot de 20 anys que Policia ja havia denunciat 4 vegades més amb anterioritat per saltar-se el confinament. Ha quedat detingut per resistència i desobediència a l’autoritat. Aquest matí ha passat a disposició del jutge que l’ha deixat en llibertat.

 

Des de la Policia Municipal d’Olot es fa una crida a la conscienciació ciutadana tot agraint l’esforç, la coresponsabilitat i el compliment de gran part de la població d’Olot des de l’inici de la pandèmia i encoratja a seguir en aquesta línia els pròxims dies.

 

Us recordem que, per qualsevol incidència o avís, el telèfon de contacte de la Policia Municipal d’Olot és el 972 27 91 33 que està operatiu les 24 hores, tots els dies de la setmana.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat