XXI JORNADA DE DELEGADES I DELEGATS D’OLOT
XXI JORNADA DE DELEGADES I DELEGATS D’OLOT Serà aquest dimecres 22 de gener al matí al Casal MariàLa Jornada de Delegades i Delegats d’estudiants de secundària arriba a la seva XXI edició. Aquesta activitat està organitzada des de la Comissió d’Alumnes del Consell Escolar Municipal amb el suport tècnic de l’IME i l’Ideal-OJG.

 

L’objectiu de la Jornada és oferir formació i suport a les delegades/ts de classe però també fer un reconeixement  a aquests/es joves que dediquen part del seu temps per representar la seva classe als diferents instituts.  L’activitat central de la jornada consisteix en 4 tallers formatius per a delegades i delegats de 1r a 3r d’ESO i quatre més per a delegades i delegats de 4T d’ESO i Post-obligatori. Cada participant pot escollir un taller que desenvoluparà al llarg del matí al costat d’especialistes i tècnics en les diferents disciplines.

 

Els/les joves que formen part de la Comissió d’alumnes són qui, cada curs a partir de les valoracions dels seus companys/es, decideixen quins tallers es realitzaran i a quina persona es convidarà per fer la xerrada inaugural. En aquesta ocasió la persona escollida per presentar la jornada ha estat Anna Roca; actriu, productora i directora teatral que juntament amb l’alcalde de la ciutat, Pep Berga obriran la diada.

 

La Jornada es realitzarà el proper dimecres 22 de gener entre les 9.30 i les 14 h al Casal Marià.

 

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat