DOCUMENTS I FORMULARIS:
Memòria descriptiva de l'activitat.doc

FITXA DESCRIPTIVA DEL TRÀMIT  
Unitat: SIGMA-Departament d’Activitats- (972 27 48 71)
Nom: AUTORITZACIÓ SANITÀRIA PELS ESTABLIMENTS QUE REALITZEN TATUATGES, MICROPIGMENTACIÓ I PIERCINGS

Descripció:

La normativa per la qual es regulen les pràctiques de tatuatge, micropigmentació i pírcing estipula que els establiments que realitzen aquestes pràctiques estan subjectes a una autorització sanitària de funcionament.Qui ho pot demanar:


Com es fa:

El primer que haurà de fer l’interessat, és presentar la instància a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot, demanant aquesta autorització. Aquesta instància anirà acompanyada de la documentació que es detalla als següents punts:

 -         Descripció detallada de les instal·lacions en base al model que s’adjunta.

 

 Documents necessaris:


Tràmits previs:

 -         La realització de pràctiques de tatuatge, micropigmentació i pírcing en establiments no habituals, per motius de fires, congressos i esdeveniments similars, requereix el permís previ al seu inici de l’ajuntament del municipi on es pretenguin desenvolupar.Tràmits posteriors:

Tràmits relacionats:


Quan es pot demanar:


Import:

-         Pagament: la liquidació  s’efectuarà en el moment d’entrar la documentació a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà d’Olot (OAC). Es generarà la ràfega bancària que s’haurà d’anar a pagar a la Caixa.
Termini:Legislació:

imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat