29 DE GENER: SANT TOMÀS D'AQUINO
29 DE GENER: SANT TOMÀS D'AQUINO Els estudiants celebren avui la seva festa a la Plaça CampdenmàsOlot és de les poques ciutats, per no dir l’única, que celebra encara, hores d’ara, la festa dels estudiants. Una tradició que tot i que s’actualitza any rere any es manté com una diada important dins el calendari de la ciutat. Com sempre el disseny de la festa, va a càrrec dels mateixos joves que formen part de la Comissió d’alumnes del Consell Escolar Municipal, assessorats i dinamitzats per l’IDEAL-OJG i per l’IME.

Aquest any el model de festa presenta un canvi substancial ja que, desafiant el fred de l’hivern, totes les activitats es realitzaran a l’exterior i més concretament a la Plaça Campdenmàs. El motiu d’aquest canvi sobretot es deu a les restriccions del Reglament d’espectacles públic i activitats recreatives que limita l’accés a menors de 16 anys a festes en espais tancats fins a les 10h del vespre i als nois i noies de 1r i 2n d’ESO no els permet l’entrada en cap cas sense acompanyament.

Per aquest motiu, la Comissió d’Alumnes ha optat per fer una festa a l’aire lliure que començarà a 2/4 de 6h de la tarda amb un torneig mixte de futbet amb pilota de rugbi. A les 9 del vespre davant de St. Esteve sortida del Correfoc de St. Tomàs que finalitzarà a la Plaça Campdenmàs on s’encendrà la Foguera dels Apunts. A les 10 del vespre comença el ball que comptarà amb l’actuació de Sra. Karma, L’hora de Joglar i Dj Electrocircle tots de factoria garrotxina. La festa té prevista la finalització a la 1h de la matinada. Per combatre el fred la comissió té preparat un bon caldo que es podrà adquirir al servei de bar que s’instal.larà a l’espai.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat