OBERT EL TERMINI PER LES BEQUES CIUTAT D’OLOT
OBERT EL TERMINI PER LES BEQUES CIUTAT D’OLOT Els treballs es poden presentar fins al 30 de setembreL’Institut de Cultura d’Olot convoca la beca Ernest Lluch de ciències socials i humanes i la beca Oriol de Bolòs de ciències naturals, amb l’objectiu d’afavorir la investigació en els respectius camps. Els guanyadors rebran 4.500 euros per poder finançar els seus projectes de recerca relacionats amb la comarca de la Garrotxa.

 

Fins al 30 de setembre es poden enviar les propostes d’investigació al Museu dels Volcans pels treballs d’àmbit natural i a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa pels projectes humanístics i socials. El veredicte es farà públic durant el mes de novembre i els premiats tindran un any per desenvolupar la recerca.

 

El jurat de la beca Oriol de Bolòs estarà format per Joan Bach, Margarida Castañer, Francesc Còrdoba, Lluís Paluzie i Xavier Viñas. Actuaran com a secretaris, però sense vot, un representant del Museu dels Volcans i un del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

 

En el cas de la beca Ernest Lluch, el jurat el conformaran Margarida Casacuberta, Miquel Casademont, Jordi Feu, Rosa Lluch i Sigrid Werning. El director de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa actuarà com a secretari sense vot.

 

Les bases de les dues beques es poden consultar a www.olotcultura.cat.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat