EL SISMÒGRAF, EN MARXA
EL SISMÒGRAF, EN MARXA La 8a edició del festival de dansa, la 2a com a mercat estratègic, s’allargarà fins diumengeDurant aquests quatre dies, a Olot es podran veure més de trenta espectacles de dansa de diferents tipus: propostes de sala, de carrer, per a nens i nenes,… a càrrec de companyies catalanes però també amb propostes internacionals. Enguany s’estrenen cinc espectacles, tots ells coproduccions del mateix festival: ‘Eden Club’ (Inés Boza/SenZa TeMPo & Giulia Valle), ‘Follow the leader’ (XeviXaviXou), ‘Si sabes lo que hay’ (Fundación Collado-Van Hoestenberghe), ‘Eterfeel’ (Aerial Jockey Strada) i ‘Espheres’ (Moviment Lantana).

El Teatre Principal acollirà l’espectacle ‘Siena’, de la Veronal, que fins ara a Catalunya només s’ha pogut veure al Mercat de les Flors. A més, el Sismògraf proposa una adaptació – ‘Siena Site’-, que es podrà veure al Museu de la Garrotxa, el dissabte al matí. Es tracta d’una ‘versió reduïda’ de l’espectacle pensat perquè, espais culturals de menys embergadura puguin tenir l’opció d’acollir la proposta.

És també un plat fort d’aquesta edició el treball d’Ernesto Collado i Bárbara Van Hoestenberghe ‘Si sabes lo que hay’, que combina una actuació i una exposició sobre el tema de la comunitat i l’acostament entre les persones.

D’entre les companyies internacionals, destaca la danesa Hello!earth, que presenta ‘Life in the universe’, un espectacle que anima a l’exploració sensorial i poètica del col·lectiu humà en i amb la natura.

Consulta tota la programació i els detalls del festival a www.sismografolot.cat.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat