PUNT I FINAL DE L'ANY BLAY
PUNT I FINAL DE L'ANY BLAY Amb un espectacle de dansa que tindrà lloc aquest dissabteAquest cap de setmana es posa punt i final a l’Any Blay, que commemora el 150è aniversari del naixement del cèlebre escultor olotí. Dissabte, a les sales del Museu de la Garrotxa, la ballarina Sònia Gómez i el músic Pere Jou representaran l’espectacle de cloenda Apel·lació a la pedra. Els dos artistes i performers conversaran amb les escultures de Miquel Blay, ballaran i dialogaran amb elles d’una manera divertida i tendra.

L’espectacle, creat especialment per l’ocasió, es pot veure en dues sessions a les 18 h i les 20 h. Les entrades valen 10 euros i es poden comprar anticipadament per internet, al Teatre Principal d’Olot i a Can Trincheria.

Sònia Gómez treballa en muntatges multidisciplinars, que combinen llenguatges i estètiques ben diferents. A través de l’art descobreix algunes impostures socials i, a través de les seves performances, posa èmfasi en les impostures del propi art. Pere Jou és la veu i la guitarra del grup Qu4rt Pr1mera.

Últims dies de l’exposició “Miquel Blay. Sentiment olotí”
L’exposició “Miquel Blay. Sentiment olotí” tancarà les seves portes aquest diumenge, a la Sala Oberta. La mostra, que es va inaugurar a principis de setembre, destaca els forts vincles que Blay va mantenir sempre amb la seva ciutat natal. L’exposició repassa l’etapa de formació de l’artista i també els homenatges que Olot va dedicar al seu fill il·lustre. A més, es poden veure algunes de les obres que Blay va cedir a la ciutat.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat