UNA SETMANA DEDICADA A L'EMPRENEDORIA
UNA SETMANA DEDICADA A L'EMPRENEDORIA Des d'avui i fins divendres s'han programat activitats per donar visibilitat a noves idees i projectesLa conferència del periodista i fundador de la ONG Sonrisas de Bombay, Jaume Sanllorente, obrirà avui la “1a Setmana de l’Emprenedoria”. En un acte que començarà a les 19.30h al saló de descans del Teatre Principal, Sanllorente explicarà la seva experiència a l’hora de crear i gestionar una entitat d’aquestes característiques i les alternatives emprenedores que estan oferint. La Setmana de l’Emprenedoria finalitzarà aquest divendres amb la “conversa amb Didac Lee” CEO d’Inspirit, una jornada de networking que donarà a conèixer l’activitat de les empreses a la comarca i el lliurament de la 3ª Edició dels Premis 100% Emprenedors (també aquest divendres a les 19 h a la Sala El Torín). Els Premis 100% emprenedors també tindran una exposició que s’instal.la al túnel de l’antic cinema Colon.

La Setmana de l’Emprenedoria pretén fomentar la reflexió i donar visibilitat a idees i iniciatives emprenedores i  projectes empresarials que amb el suport de tots podran créixer creant noves activitats i generant ocupació. Les activitats estan obertes a tothom. Per a més informació podeu consultar la pàgina web empresaaldia.olot.cat o bé trucar a  l’Institut Municipal de Promoció d’Olot al 972 26 01 52.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat