OLOT TANCA EL MES D'OCTUBRE AMB UN AUGMENT D’OCUPACIÓ DEL 8,5%
OLOT TANCA EL MES D'OCTUBRE AMB UN AUGMENT D’OCUPACIÓ DEL 8,5% Es continu amb la tendència a l'alça registrada tot l'anySegons dades recollides des de l’Oficina de Turisme d’Olot, durant aquest octubre el percentatge mitjà d’ocupació als allotjaments d’Olot ha estat del 54,9%. Aquesta xifra és un 8,5% superior a la registrada l’octubre del 2014. Aquesta tendència positiva respecte a l’any passat és un fet que s’ha observat durant tots els mesos del 2015 des de gener fins ara. A més, cal destacar que les millors dades d’ocupació es concentren sobretot pel cap de setmana del 12 d'octubre i la celebració de la Fira de Sant Lluc, en què les xifres van ser més altes que al 2014. 

Cal recordar que a principis d’octubre es va estrenar un quiosc d’informació al Vial Sant Jordi que ha anat funcionant tots els caps de setmana menys per la Fira de Sant Lluc que es va instal.lar un davant de l’Església Sant Esteve. Aquesta novetat tindrà fi l’últim cap de setmana de novembre.  El primer cap de setmana d’octubre es varen informar 132 persones mentre que el cap de setmana del Pont varen ser 350 visitants. Aquest últim cap de setmana d’octubre es varen informar 233 persones. Per tant hi ha hagut una bona acceptació envers aquesta novetat de punt d’informació. Gràcies al nou quiosc la gent atesa han estat incentivades a visitar la ciutat d’Olot.

Val a dir que la motivació inicial dels visitants és la natura, essent els volcans i la fageda els indrets més valorats per a ells. Ja que els colors de les fulles d’aquests indrets es tornen més rogencs i embelleixen més el paisatge. Un altre al•licient són els itineraris marcats pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, juntament amb la demanda d’informació de les activitats de la Fira de Sant Lluc i també de les cases modernistes d’Olot. I per últim, però no menys important, un tret destacat és la gastronomia en què la ruta del vi i de les tapes i amb els sopars de la mostra gastronòmica de la Garrotxa hi tenen molt a veure. Uns molt bons resultats, doncs, que permeten afrontar amb molt d’optimisme la tardor, temporada per excel.lència per visitar Olot i La Garrotxa. Es tracta d'un dels moments en què la natura atrau més visitants a la ciutat i la comarca, am és de la gran quantitat d’actes que es porten a terme: Mostra Gastronòmica, Lluèrnia, Fira Orígens, etc.

PINTA, BUSCA I VIATJA A DISNEYLAND PARIS!
Fins al 16 de novembre hi ha temps per participar del concurs “Pinta,busca i viatja a Disneyland París. Fins a aquesta data, es pot portar a la nova oficina de turisme el díptic amb el Cap de Lligamosques pintat, i deixar les dades per participar d’aquesta campanya. Més de 200 nens i nenes ja han dipositat a l’urna de la nova oficina de Turisme! El sorteig es realitzarà el proper dimarts 17 de novembre a la 1 del migdia davant del Mercat d’Olot (Plaça Hospital, 3).


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat