L’AJUNTAMENT D’OLOT HISSA LA BANDERA ESPANYOLA PER IMPERATIU LEGAL
L’AJUNTAMENT D’OLOT HISSA LA BANDERA ESPANYOLA PER IMPERATIU LEGAL En compliment de la sentència en què s’ordena l’Ajuntament a complir el requeriment de la Subdelegació del GovernL’Ajuntament d’Olot ha hissat aquest dimarts 3 de novembre la bandera espanyola al balcó de Can Joanetes. S’ha fet en compliment de la sentència núm. 31/15 de 12 de febrer de 2015 del Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Girona en què s’ordena l’Ajuntament d’Olot a complir el requeriment de la Subdelegació del Govern de l’Estat a Girona de col.locar la bandera espanyola a la seu del Consistori en els termes establerts a la Llei 39/1981, de 28 d’octubre. 

El jutjat, en canvi, ha desestimat la denúncia interposada per la Delegació del Govern Central a Catalunya pel pagament de la quota anual a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). El Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Girona ha rebutjat el recurs presentat per la Delegació contra l’Ajuntament d’Olot per l’abonament de la quota d’adhesió a l’AMI. D’altra banda, en el ple del passat dijous, l’alcalde Josep M. Corominas, va informar que l’Ajuntament ha començat a ingressar els impostos a l’Agència Tributària de Catalunya. 


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat