AQUEST DISSABTE, 3a EDICIÓ DEL GARROTXINARIUS
AQUEST DISSABTE, 3a EDICIÓ DEL GARROTXINARIUS Com a novetat, hi haurà doble sessió de tallers de dansa de la tardaEl dissabte 23 de gener se celebrarà la tercera edició del festival Garrotxinàrius, una jornada de ball i música folk que organitzen conjuntament l’Institut de Cultura d’Olot, l’entitat Ofolk i el Centre Artesà Tradicionàrius. En aquesta edició hi participarà el grup olotí La criatura verda que actuaran acompanyats de la formació del Priorat La Clavellinera, especialistes en jotes. A més, es comptarà amb el grup Kúmbal que, tot i ser de procedència gallega, fan música dels Balcans.

La jornada començarà amb els tallers de dansa a la tarda. Com a novetat, aquest any es doblaran les sessions: n’hi haurà dues a les 16 h i dues a les 18.15 h. D’aquesta manera, es podran oferir dos nivells. Els tallers es faran a la sala El Torín i a la sala d’assaig del Teatre Principal d’Olot. Al vespre hi haurà el ball-concert a la sala El Torín pensant tant per als que vulguin ballar com els que només estiguin interessats en gaudir de la música. La criatura verda posarà música i La Clavellinera animarà el públic que ho vulgui a ballar jotes. Seguidament actuarà Kúmbal.

Les entrades per als tallers i el concert es poden comprar a través d’aquest enllaç. Hi ha l’opció de participar només als tallers, només al concert o bé a ambdues coses.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat