S'ACOSTA L'ASSEMBLEA JOVE DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS
S'ACOSTA L'ASSEMBLEA JOVE DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS Es poden presentar propostes fins aquest divendres 12 de febrerEl proper divendres 19 de febrer a les 19h de la tarda es celebrarà a l’IDEAL-OFICINA JOVE DE LA GARROTXA la segona assemblea jove del projecte IDEA-LA, pressupost participatiu, on els joves, de 12 a  30 anys decidiran com es gestionen i  amb quines activitats, un total de 10000€. Fins al moment, ja s’han presentat 25 propostes de diferents àmbits que ja es poden consultar a través del web idea-la.olot.cat. Totes i tots els joves que encara no han fet arribar les seves propostes poden fer-ho fins al dia 12 de febrer a les 20h del vespre.  Cal recordar que les propostes presentades han de ser viables econòmicament, èticament i legalment i que poden ser de qualsevol àmbit (salut, lleure, educació, esports, cultura, mobilitat..)

Els tècnics de l’IME i de l’IDEAL-OJG donaran suport als joves que liderin les propostes que surtin escollides el dia 19 de febrer. L’organització anima a tots els joves a participar tant presentant propostes com defensant-les i/o votant-les.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat