AFECTACIONS DE TRÀNSIT AQUEST DISSABTE AMB MOTIU DE LLUÈRNIA
AFECTACIONS DE TRÀNSIT AQUEST DISSABTE AMB MOTIU DE LLUÈRNIA Qüestions a tenir en compte per gaudir del Festival de Foc i de la LlumL’Ajuntament d’Olot informa que, aquest dissabte 7 de novembre, amb motiu de la celebració de Lluèrnia, caldrà tenir en compte les afectacions en el trànsit que es detallen a continuació:
- a partir de 2/4 de 2 h del migdia es tancarà la pilona d’accés a la plaça de Rector Ferrer cruïlla amb els carrers Macarnau i Esgleiers.
- a partir de les 6 de la tarda i fins a la mitjanit, les pilones d’accés al nucli antic quedaran bloquejades i, per tant, quedarà restringida l’entrada de vehicles en aquest sector de la ciutat, on es podran veure els diferents muntatges del Festival del Foc i de la Llum. Les intervencions de Lluèrnia també obligaran a tallar el trànsit del carrer Macarnau (des del carrer de Pintor Domenge) i el carrer Sant Bernat, a partir de l’encreuament de la Ronda Sant Bernat amb l’Avinguda Jaume II.

Des de l’Ajuntament d’Olot es demanen disculpes, de forma anticipada, per les molèsties que aquestes afectacions puguin provocar.

Aquest dimarts al vespre es dóna el tret de sortida als actes de La Fumarola de Lluèrnia amb la inauguració de la instal.lació “Desviacions” de Quim Domene i Norbe Fernàndez inspirada en l’obra de J. V. Foix.
Consulta tota la programació de Lluèrnia.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat