ATENCIÓ: RESTRICCIONS DE TRÀNSIT EN HORARI NOCTURN ALS TÚNELS DE BRACONS
ATENCIÓ: RESTRICCIONS DE TRÀNSIT EN HORARI NOCTURN ALS TÚNELS DE BRACONS Per treballs de mantenimentLes tasques de manteniment que es duran a terme aquest diumenge i dilluns a l’eix de Bracons (C-37), comportaran restriccions de trànsit en tot el tram entre Torelló i la Vall d’en Bas (túnels de Bracons). Concretament, els treballs requeriran el tancament d’aquest tram durant les hores previstes de menys trànsit, entre les 22 hores i les 6 hores, les nits del 29 i 30 de novembre.
 
Els itineraris alternatius a l’eix de Bracons són:
1.    Preferentment, la C-17 fins Ripoll i a continuació l’N-260.
2.    La C-25 fins a Santa Coloma de Farners i després la C-63
3.    La C-153 per Rupit (per turismes).
 
Les actuacions que es realitzaran són essencialment revisions i millores d’instal.lacions de seguretat per als usuaris, com el DAI (detecció automàtica d’incidències) als túnels de Bracons, la reparació del cable radiant i del semàfor al túnel de La Sala, i el manteniment preventiu de càmeres, panells i senyals a tots els túnels de l’eix. També es durà a terme una revisió extraordinària de les juntes del viaducte de Rubió i la neteja del voral, voreres i arquetes al llarg de tot el tram.

Per a més informació consulteu la pàgina web de la Generalitat de Catalunya


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat