AQUEST DIUMENGE, FIRA DE PRIMAVERA
AQUEST DIUMENGE, FIRA DE PRIMAVERA Durant tot el dia, activitats al centre d’Olot amb motiu de l'1 de maigAquest diumenge 1 de maig, Olot s’omple de propostes firals, culturals i esportives per donar la benvinguda a la primavera.

 

A les 9h del matí, començaran les inscripcions a l’escola del Pla de Dalt del 36è Trofeu Primavera Infantil Olot per a nens i nenes ciclistes federats.

 

A les 10h, sortirà la 4a Cursa de la Moixina organitzada per Linkinesis SL i es donarà el tret de sortida la Fira de la Primavera al centre de la ciutat. Com cada any, la fira comptarà amb el mercat de l’automòbil i la secció comercial al passeig d’en Blay, el mercat extraordinari de roba amb parades de roba i complements des del Firalet fins la plaça Balmes, el mercat d’artesania amb productes alimentaris (coques, mel, formatges, embotits...) i no alimentaris (bijuteria variada, complements tèxtils...) a la plaça Major, mentre que a l’Hospici tindrà lloc la 22a Mostra de bonsai i suiseki organitzada per l’Associació Garrotxina Amics del Bonsai.  

 

A la plaça del Mig es tornarà a sumar a l’oferta firal la 4a edició de la Fira d’activitats extraescolars de la ciutat amb l’objectiu de reunir, en un dia i en un mateix espai, tota l’oferta pública i privada d’activitats extraescolars de la ciutat d’Olot per facilitar l’elecció d’activitats extraescolars als pares i mares de la ciutat, i oferir un espai de promoció i difusió a empreses, entitats i institucions que realitzen aquest tipus d’activitats.

 

El mercat del disc se situarà a la plaça Clarà, mentre que les parades de col·leccionisme i andròmines s’instal·laran a la plaça Hospital al llarg del matí del diumenge. Com cada any, el Club Motor Antic Garrotxa (MAG) organitzarà una exposició de la història del motor a la Garrotxa, aquest any tornen al seu emplaçament original i estaran situats allà al pati de l’antic hospital, mentre que la Joventut Ocellaire d’Olot torna a programar el concurs de cant d’ocells al recinte firal.

 

Al migdia, tindrà lloc una exhibició eqüestre a la plaça de Braus de la ciutat i la tradicional actuació de dansa del gimnàs Area al Firal amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, mentre que el Cor Geriona i Coral Gaia actuaran al Teatre Principal d’Olot a les 19 hores tancant la diada.

 

A l’illa del Teatre, durant tot el dia els nens podran gaudir de l’espai de jocs infantils, Quirates, on els nens hauran de conduir el vaixell i portar les monedes fins al cofre del tresor. Al mateix espai també el gremi de perruquers d’Olot, des de les 10 a les 13.30 h faran una pentinada solidària.

Cal remarcar que gran part dels comerços del centre de la ciutat podran obrir les seves portes coincidint amb la fira.

Consulteu horaris i més informació a www.turismeolot.catimprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat