INGRESSEN A PRESÓ DOS HOMES ACUSATS DE COMETRE VUIT ROBATORIS AMB FORÇA
INGRESSEN A PRESÓ DOS HOMES ACUSATS DE COMETRE VUIT ROBATORIS AMB FORÇA Amb aquestes detencions s’han resolt sis robatoris amb força a establiments i dos robatoris a l’interior de domicilis d’OlotAgents dels Mossos d’Esquadra de la Garrotxa conjuntament amb la Policia Municipal d’Olot, van detenir els dies 9 i 13 de gener, dos homes, tots dos de 21 anys i veïns Barcelona i Olot, com a presumptes autors d’un delicte d’usurpació i desobediència als agents de l’autoritat. A més, a un dels detinguts se’l relaciona amb tres delictes contra el patrimoni i a l’altre, amb cinc delictes contra el patrimoni.

Els fets es van iniciar el passat 9 de gener quan la Policia Local d’Olot va detenir dos homes que estaven dormint a l’interior d’un domicili d’Olot i que es van resistir activament a la seva detenció. Una veïna els va avisar de l’entrada al domicili i els agents els van detenir per un delicte d’usurpació i desobediència als agents de l’autoritat.

Paral.lelament, els mossos tenien oberta una investigació per tal d’esbrinar l’autoria de diversos robatoris contra el patrimoni que s’havien produït a la població d’Olot des de l’estiu passat. Arran la detenció de la Policia Local d’Olot, els agents van relacionar als detinguts amb diversos robatoris.

Concretament, entre els mesos de juliol i desembre de 2015 es van produir cinc robatoris amb força a establiments d’Olot: una perruqueria, un basar, un centre de teràpies de salut, un establiment del carrer Proa i una botiga de motos. En aquests robatoris el lladre va sostreure 3 ordinadors, productes de perruqueria, objectes personals, objectes diversos i diners en efectiu. El botí es va valorar en més de 8.600 euros. Per tot això, els mossos van tornar a detenir el dia 13 de gener, l’home, de 21 anys, i veí de Barcelona, com a presumpte autor dels cinc robatoris.

D’altra banda, entre els dies 5 i 9 de novembre, els mossos van tenir coneixement de tres robatoris més, en una empresa de la població i en dos domicilis cèntrics. Gràcies als indicis i vestigis localitzats en el lloc dels fets, els mossos van determinar que l’autor dels fets seria un sol home. La investigació d’aquests tres casos del mes de novembre, també va culminar el mateix dia 13 de gener quan els mossos van tornar a detenir l’altre home, de 21 anys i veí d’Olot, pels dos robatoris amb força a domicili i un robatori amb força a establiment.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 14 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual va decretar el seu ingrés a presó.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat