TURISME OLOT, TERCER EN EL RÀNQUING D’INSTAGRAM DE LES OFICINES DE TURISME DE GIRONA
TURISME OLOT, TERCER EN EL RÀNQUING D’INSTAGRAM DE LES OFICINES DE TURISME DE GIRONA Segons l'Associó de professionals de turisme de l'Administració Local de CatalunyaSegons el rànquing d’Instagram realitzat per l’Associació de professionals de Turisme de l’Administració Local de Catalunya (APTALC), Turisme Olot (@turismeolot) ocupa la tercera posició de les oficines de turisme de Girona, només superat en seguidors pel perfil del Patronat de Turisme Costa Brava – Pirineu (@costabravapirineu) i de Girona (@turisme_gi).

A gener de 2016, @turismeolot té 2.761 seguidors a Instagram i una mitjana diària de 187,80 “m’agrada”, la qual cosa representa que un 6,8% de “m’agrada” en relació al nombre total de seguidors. El perfil de Turisme Olot a Instagram ocupa la dotzena posició a tot Catalunya, en un rànquing del qual formen part perfils com, per exemple, @catalunyaexperience, @visitbarcelona, @costabravapirineu, @aralleida o @tarragonaturisme.

Amb aquesta 3a posició a les comarques gironines i el 12è de tot Catalunya, @turismeolot es consolida com un dels mitjans més utilitzats per seguir l’actualitat turística de la ciutat i els esdeveniments que s’hi organitzen. Segons reflecteixen les mateixes dades, cada vegada són més les persones que opten per seguir el perfil a la xarxa d’una destinació i que s’hi mantenen fidels, a més de penjar-hi imatges de gran qualitat i interactuar amb altres igers.

En general, les xarxes socials de Turisme Olot tanquen el 2015 amb més seguidors, arribant als gairebé 6.200 m’agrada a la pàgina de Facebook i 4.186 followers a Twitter. Algunes dades destacables són les 31.000 persones d’abast màxim d’alguna de les publicacions a Facebook, les 36.500 impressions totals el mes d’octubre a Twitter coincidint amb els 700 anys de la Fira de Sant Lluc o els 4.242  “m’agrada” al perfil d’Instagram del mes de novembre amb motiu de la Fira Orígens.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat