ADJUDICACIÓ D’ESPAI CRÀTER
ADJUDICACIÓ D’ESPAI CRÀTER El ple aprova l’adjudicació de les obres de construcció de l’edifici, del projecte museogràfic i la direcció d'obres d'aquest nou equipamentEl ple d’aquest mes de gener ha aprovat tres adjudicacions per a la construcció d’Espai Cràter. L’adjudicació de les obres i la urbanització a l’empresa Constructora del Cardoner, el projecte museogràfic a Indissoluble i la direcció, coordinació de seguretat i qualitat de l’obra a Colomer Rifà. El plenari ha donat llum verda a les tres adjudicacions amb els vots favorables de l’equip de govern (JuntsxCat) i el suport del PSC i el vot contrari d’ERC i la CUP.

El plenari també ha acordat aprova el procediment perquè els ciutadans puguin adherir-se a HolaDomus. Aquest programa té per objectiu la renovació d’habitatges dissenyat perquè els processos de reforma siguin més simples, assequibles i de qualitat. El punt ha rebut el vot favorable de tots els grups, excepte la CUP que s'ha abstingut.

El conveni amb la Fundació Barcelona Mobile World Capital Foundation per engegar les accions organitzades per la 'Mobile Week Olot 2020' també ha tirat endavant al plenari amb els vots a favor d'equip de govern (JuntsxCat) i PSC i abstenció ERC i CUP. El plenari també ha aprovat (amb el vot favorable de totes les formacions excepte l’abstenció de PSC) la moció de rebuig a la resolució de la Junta Electoral Central  respecte al president Quim Torra i l’eurodiputat Oriol Junqueras i ha donat suport per unanimitat a la moció impulsada per la CUP per a l’actualització del Pla Local d'Habitatge.

Consulta l’ordre del dia del ple d’aquest dijous aquí.

Per recuperar el debat de la sessió ves a aquest enllaç.  

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat