MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS PRESENTEN A OLOT VERBENA
MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS PRESENTEN A OLOT VERBENA Aquest dissabte 12 de març a la Sala La Carbonera, a les 8 del vespreDesprés de sorprendre a tothom amb Remescles, acoples i melismes, Top-10 dels millor singles estatals de 2015 segons la revista Rockdelux, Maria Arnal i Marcel Bagés ens conviden a la seva Verbena, el segon EP del duo que és un reflex encara més exacte de l’emoció, el sentiment i la màgia dels seus directes.

Fidels a un concepte, la continuació de la cadena de transmissió de la música popular, que els porta a treballar a partir de gravacions de camp, fonoteques i arxius digitalitzats de la península ibèrica, la vocalista badalonina i el guitarrista de Flix entreguen 5 cançons presidides per el seu enlluernador homenatge a Ovidi Montllor. Aquest dissabte 12 de març, a les 20 h, oferiran un concert a La Carbonera, en què presentaran els nous temes i també els del seu primer treball.
 
Arnal i Bagés prenen cançons provinents de la tradició oral i els hi donen forma a través de la veu i la guitarra elèctrica. Segons ells, “No es tracta de recuperar cançons sinó de repensar-les i contextualitzar-les: matèria viva que, al compartir-la, es transforma”. El preu de les entrades per al concert és de 10 euros anticipada i 12 a taquilla. Anticipades es poden comprar a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat