SEGON DIA DE LA CONSULTA PEL CORREBOU I LA VARIANT
SEGON DIA DE LA CONSULTA PEL CORREBOU I LA VARIANT Fins al dimarts 7 de juny podem donar la nostra opinió sobre el correbou i la variantA les 8h en punt d'aquest dimecres 1 de juny al matí ha començat la consulta pel correbou i la variant. Una vegada s’ha constituït la mesa electoral electrònica, s’ha iniciat el procés de votació que finalitzarà el proper dimarts 7 de juny a les 8h del vespre. L’alcalde Josep M. Corominas, que ha votat quan passaven pocs minuts de les 8h del matí, ha fet una crida a la participació “cal que la gent voti, que ens faci saber la seva opinió, que no votar significa delegar a altres persones la decisió i, en definitiva, és donar imatge de ciutat i un acte de ciutadania”. 

Des d'aquest dimecres 1 de juny a les 8h del matí i fins al dimarts 7 de juny a les 8 del vespre, els 29.068 olotins i olotines de més de 16 anys (i empadronats a Olot abans de l’1 de març de 2016) estan cridats a contestar les preguntes següents:

 

- Olot ha de deixar d’organitzar correbous?

- Consideres la variant d’Olot una obra urgent i prioritària?

 

En tots dos casos, les respostes possibles seran: SÍ – NO – EN BLANC. 

 

Cal tenir en compte que només es pot votar per internet. A la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot (www.olot.cat) s’ha habilitat un espai dedicat a la consulta. Per votar, primer ens haurem d’identificar amb el DNI i, a continuació, introduir la contrasenya que aquests dies ens ha arribat a casa. En cas de qualsevol problema a l’hora d’identificar-nos o si ens trobem alguna incidència, cal posar-nos en contacte amb l’Oficina d’Atenció la Ciutadà de l’Ajuntament (Passeig de Ramon Guillamet, 10). L’Oficina és l’espai de referència de la consulta i l’únic lloc on, si hi ha qualsevol problema, ens poden generar un nou codi d’identificació per votar. 

 

Les persones que no tinguin accés a internet o bé que necessitin ajuda per votar poden adreçar-se als espais següents:

-          Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot

-          Biblioteca Marià Vayreda

-          Institut Municipal de Promoció de la Ciutat d’Olot

-          Institut Municipal d’Educació i Joventut

-          Consorci d’Acció Social de la Garrotxa

-          Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa 

 

En tots aquests espais, en el seu horari habitual d’obertura, es podrà participar de la consulta sobre el correbou i pronunciar-se sobre la construcció de la variant.  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat