EL CONSELL DELS INFANTS, AQUEST DIJOUS A L'AJUNTAMENT
EL CONSELL DELS INFANTS, AQUEST DIJOUS A L'AJUNTAMENT Començarà a 1/4 de 4h i es podrà seguir en directeEl Consell dels Infants de la Ciutat d'Olot és un òrgan de participació, consulta i assessorament de l'Ajuntament sobre les qüestions que afecten la ciutat. El mes de gener va a començar a treballar sobre la temàtica escollida, el medi ambient, amb la finalitat d’elaborar propostes que ajudin a millorar la vida de les persones i la de la ciutat.

676 alumnes de 5è i 6è de primària de les 9 escoles d’Olot han participat del Consell d’Infants. Cada grup d’alumnes va començar treballant a partir d’una pluja d’idees per buscar propostes i/o detectar problemes d’àmbits relacionats amb el medi ambient com, per exemple, la fauna, els volcans, l’energia, el reciclatge, el riu i el transport. Es van recollir 387 idees que són les que es van treballar en una segona sessió que els va permetre arribar, a través del consens, a escollir una única proposta per grup classe.

Després de tres sessions de treball, els escolars han consensuat un total de 30 propostes, que els membres del Consell Escolar Municipal presentaran als representants de l’Ajuntament d’Olot. Cada grup ha enregistrat en vídeo la seva proposta per tal de poder-la compartir amb els altres alumnes i amb tothom que vulgui veure’ls a través del bloc del Consell dels Infants d’Olot: www.conselldelsinfantsolot.cat

Aquest dijous 17 de març a ¼ de 4 de la tarda serà el moment en què els representants del Consell d’Infants exposaran cadascuna de les 30 propostes i podran escoltar la resposta de l’Alcalde i la resta de regidors als temes proposats i els possibles compromisos adquirits. El Ple es podrà veure en directe (cliqueu aquest enllaç). D’aquesta manera, els alumnes que no assisteixin a la sessió podran seguir-la des de l’aula.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat