PROP DE 200 ACTIVITATS CULTURALS PER AL PRIMER SEMESTRE DEL 2016
PROP DE 200 ACTIVITATS CULTURALS PER AL PRIMER SEMESTRE DEL 2016 Avui s’ha presentat una nova edició de l’agenda Olot Cultura i es posen a la venda les entradesTeatre, música, dansa, cinema, exposicions, lletres, circ, tradicions, xerrades i altres tipus d’activitats formen la programació cultural de la ciutat d’Olot per als primers sis mesos del 2016. Activitats variades per a tots els gustos i totes les edats, de qualitat i programades pensant en tot tipus de públics.

Els artistes locals obriran un cop més la temporada cultural. La recent creada companyia La Juguesca presenta al Teatre Principal d’Olot Sala 4 i la companyia La funerària, sota la direcció de Xavier Rusacalleda, El purgatori. La cantant Clara Sánchez-Castro presentarà el seu segon disc Molt Clara i també podrem veure Paula Arbós a l’espectacle Cançons d’amors i de guerres.

En l’apartat de programació d’arts escèniques hi podrem veure espectacles de gran format com Els veïns de dalt, Marits i mullers, el musical 73 raons per deixar-te o el Don Joan protagonitzat per Julio Manrique. No hi falten les propostes en format LAP (L’Altra Programació), la programació d’arts escèniques alternativa, no convencional, dels dijous a la nit. Entre d’altres, hi podrem veure Wasted (text de Kate Tempest) de la mà d’Íntims Produccions; l’Agrupación Señor Serrano amb l’espectacle A house in Asia, o Xavier Bobés amb la proposta de molt petit format Cosas que se olvidan fácilmente, que es farà a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa.

En l’àmbit de les exposicions, al Museu dels Volcans s’hi han programat una mostra sobre teixedes i una sobre l’afició a la meteorologia.  A l’Hospici, al llarg d’aquests mesos, hi haurà les exposicions “Art a Olot durant la II República”, “Menús de Guerra”, “Emili Pujol, fotògraf”, “Agustí Centelles. Retrats de Guerra”, una mostra sobre matemàtiques i una de l’obra de l’artista Duván.

La música tradicional tindrà el seu espai en el Garrotxinàrius (amb la participació de La Critatura verda, La clavellinera i Kúmbal), Jazz Olot tornarà a portar tres concerts de primera fila a la sala El Torín.  Al Teatre hi podrem veure la companyia Cor de Teatre amb el seu espectacle Allegro; Guerra, d’Albert Pla, Fermin Muguruza i Refree; la Companyia Elèctrica Dharma, i Le Crupier amb l’espectacle de cabaret Esperança Dinamita. I, a l’església de Sant Esteve, l’Orquestra Simfònica del Vallès interpretarà la Passió segons Sant Mateu. Completaran la programació musical els concerts d’Obeses, Blaumut, el Cor Geriona i la Coral Gaia o  Eduard Iniesta.

La programació per als més petits compta amb Rialles, el taller T’encantarà (també obert als adults) o la proposta Bitels per a nadons (per a nens de fins a 5 anys).

Completen la programació els festivals MOT i Sismògraf –amb les seves rèpliques i el Sismoffgraf-, les tardes de ball, els espectacles del cicle Al primer pis (per a majors de 65 anys), els cicles de xerrades que organitzen les entitats de la ciutat, les projeccions de Cineclub i Fimoteca, els concerts dels joves estudiants de l’Escola Municipal de Música i les mostres de teatre i exposicions dels de l’Escola Municipal d’Expressió.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ A L’AGENDA DEL WEB OLOTCULTURA.CAT


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat